GİZLİLİK VE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI

  • Gizlilik Politikası
  • Globally Bright Eğitim Danışmanlık Tercümanlık ve Tic. A.Ş. https://www.woodnjoy.com//  (Bundan sonra “WoodnJoy” olarak anılacaktır) olarak kullanıcı, müşteri ve de üyelerimizin ilgili https://www.woodnjoy.com//  adresindeki hizmetlerimizden eksiklik ve satın alımlarının da güvenli bir şekilde yapılmasını sağlamak amacıyla işbu Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası (“Politika”) oluşturulmuştur.


  • İşbu politikanın amacı, Globally Bright Eğitim Danışmanlık Tercümanlık ve Tic. A.Ş. tarafından işletilmekte olan www.woodnjoy.com internet sitesi ile mobil uygulama işletilmesi sırasında site üyeleri/ziyaretçileri/ kullanıcıları (bundan sonra “Veri Sahibi” olarak anılacaklardır) tarafından WoodnJoy ile paylaşılan kişisel verilerin kullanımına ilişkin koşul ve şartları tespit etmektir.


  • WoodnJoy, daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi üyelik işlemi sırasında (isim,doğum tarihi, e-posta vb.) talep etmektedir. WoodnJoy’da toplanan bu veriler; kampanya çalışmaları ya da profilinize yönelik özel promosyon faaliyetlerinin yapılabilmesi için WoodnJoy bünyesinde kullanılmaktadır. Kişisel verileriniz haricinde site, mobil uygulama gibi satış yapılan ve verilerin girilmesi gereken tüm mecralarda yapmış olduğunuz işlemlere ait istatiksel veriler WoodnJoy tarafından analiz edilebilmekte ve saklanmaktadır. 


  • Kullanıcı, Site’nin kullanımı esnasında sağlamış olduğu ve WoodnJoy nezdinde tutulan kişisel bilgilerinin (isim, soyadı, unvan, adres, telefon, faks, e- posta vb.), WoodnJoy tarafından, hizmet ve ürünlerin pazarlanması amacıyla temsilcileri vasıtası ile gerek e-posta, telefon, fax veya SMS yoluyla gerekse de posta yoluyla Kullanıcı ile irtibat kurulması, hizmet ve ürünlerin tanıtımı, yeni ürünler veya Kullanıcı’nın ilgisini çekebileceği düşünülen diğer bilgiler hakkında promosyon niteliğindeki e-postaların gönderilmesi amaçlarıyla kullanılabileceğine muvafakat eder.


  • WoodnJoy, topladığı bilgileri, söz konusu veri sahibinin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır. 


  • Veri sahibi bilgileri ancak resmi makamlarca talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğinde açıklamam yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanacaktır.


  • Ödeme sayfasında istenilen kredi kartı bilgilerinin hiçbir şekilde WoodnJoy nezdinde/sunucularında tutulmamaktadır. 


  •  Müşterilerimize ait bilgilerin korunması ve yasal mevzuata uygun davranma konusunda azami özen gösterilmesine dair yaklaşımımız çerçevesinde, tüm çalışanlarımızın bu konuda gereken hassasiyeti en yüksek düzeyde göstermesi sağlanmakta, yürütülen her türlü uygulama ve süreçte müşteri bilgilerinin korunması hususu önemle göz önünde bulundurulmaktadır.


  • WoodnJoy, Kullanıcı’dan hiçbir surette, e-posta veya sms yoluyla kullanıcı adı, kredi kartı bilgileri veya diğer kişisel bilgilerini talep etmemekte olup, Kullanıcı, WoodnJoy’dan geldiği şeklinde yansıtılabilecek bu tür iletilere cevap vermemelidir.


  • İşbu Şartlar, Site’nin Kullanıcısı olduğunuz sürece geçerli olacaktır. Ancak, bu Şartlar’ın fikri mülkiyete ilişkin belirli hükümleri, gizliliğe ilişkin hükümleri Site’nin Kullanıcısı olmaktan çıkmanız durumunda dahi, Kullanıcı sıfatından bağımsız olarak yürürlükte olmaya devam edecektir.
  • WoodnJoy’a her zaman aşağıdaki bilgilerimiz uyarınca ulaşım sağlayabilir ve verilerinizi değiştirebilirsiniz. 

Globally Bright Eğitim Danışmanlık Tercümanlık ve Tic. A.Ş./ https://www.woodnjoy.com
Adres: Nardüzü Mah. 148. Sok. D Blok No:5-4 İç Kapı No:12 Arsuz/Hatay 

Telefon: +90 326 642 81 24
E-Posta: sales@WoodnJoy.com

 

  •  Hangi Verilerin Toplandığı Hususu 

WoodnJoy’a doğrudan veri sahibi tarafından sağlanan kişisel bilgiler;

  • Kimlik bilgileri (İsim, TCKN, kullanıcı bilgisi, doğum tarihi)
  • İletişim bilgileri (Adres- e-posta adresi, telefon,fax)
  • Alışveriş geçmişi
  • Pazarlama ve iletişim tercihleriniz
  • Finansal bilgiler
  • Talep ve şikayetleriniz 
  • İşlem güvenliği bilgisi

 

  • Üçüncü kişilerden veri sahibi ile ilgili olarak toplanan bilgiler;
  • Topladığımız kişisel verilerin bir kısmını yasal düzenlemelere uygun olarak bayilerimize/franchaiselarımıza ve izniniz alarak düzenlenecek kampanyalar çerçevesinde iş ortaklarımıza aktarabilir, bunlardan kişisel verilerinizi toplama hakkımız saklıdır.
  • Bu kişisel verile size ürün ve ödeme seçenekleri sunmak amaçlarıyla kullanılabilir.

 

  • Size Ait Verileri Hangi Amaçlarla Kullanıyoruz? 
  • Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği kapsamında akdedilen sözleşmelerin koşulları, güncel durumu ve güncellemeler ile ilgili müşterilerimiz ile iletişime geçmek, gerekli bilgilendirmeleri yapabilmek, 
  • Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği kapsamında akdedilen sözleşmeler uyarınca üstlenilen yükümlülükleri ifa etmek, 
  • Müşterilerimizin alışveriş deneyimleri göz önünde bulundurularak ilgilenebilecekleri ürünlere ilişkin yönlendirmelerde bulunmak ve kampanyalara ilişkin bilgi verebilmek, 
  • Müşteri memnuniyetini artırmak, web sitesi ve/veya mobil uygulamalardan alışveriş yapan müşterilerimizi tanıyabilmek ve müşteri çevresi analizinde kullanabilmek, çeşitli pazarlama ve reklam faaliyetlerinde kullanabilmek ve bu kapsamda anlaşmalı kuruluşlar aracılığıyla elektronik ortamda ve/veya fiziki ortamda anketler düzenlemek, 
  • Anlaşmalı kurumlarımız ve çözüm ortaklarımız tarafından müşterilerimize öneri sunabilmek, hizmetlerimizle ilgili müşterilerimizi bilgilendirebilmek,
    Hizmetlerimiz ile ilgili müşteri şikayet ve önerilerini değerlendirebilmek, 
  • Yasal yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek ve yürürlükteki mevzuattan doğan haklarımızı kullanabilmek.
     
  1. Kişisel Verilerinizi Kimlerle ve Ne Şekilde Paylaşıyoruz? 
  •  Topladığımız kişisel verilerin bir kısmını yasal düzenlemelere uygun olarak bayilerimize ve izninizi alarak düzenlediğimiz kampanyalar çerçevesinde iş ortaklarımıza aktarabilir, bunlardan kişisel verilerinizi toplayabiliriz. 


  •  WoodnJoy topladığı kişisel verileri, tercihleriniz doğrultusunda, doğrudan pazarlama faaliyetleriyle ilgili olarak ilginizi çekebilecek 3.kişiler tarafından sunulan ürün ve hizmetleri belirlememize yardımcı olması amacıyla bu kişilerle paylaşabilir.


  • Kişisel verileriniz, internet sitesi ve mobil uygulamaları kullanımınızı, tercihlerinizi ve ilgi alanlarını analiz etmek gibi araştırma ve istatistiksel amaçlar için kullanılabilir.


  • Kanun gereği, bildirim veya açık rıza gerekmeksizin, suç ve dolandırıcılığı önlemek ve Woodnjoy’un mevzuata uyumluluğunu denetlemek ve/veya sağlamak veya haklarını elde etmek amacıyla kişisel verilerinizi kullanabiliriz. 


  •  Aşağıdaki durumlardan birinin varlığı halinde kişisel verileriniz açıklanabilir:
    Mevzuat gereği;
    Çalışanlarımızın, kamunun veya WoodnJoy’un güvenliğini sağlamak amacıyla; 
  • Adli kovuşturma, mahkeme ilamı veya bir yasal süreci yerine getirmek amacıyla veya Bir birleşme, varlık satışı veya benzer işlemler halinde.
  • Faaliyetlerimizi yürütebilmek amacıyla (örneğin bilgi sistemleri yönetimi ve depolanması, veri analizi vb. konularda destek almak) kişisel verilerinizi, 3. kişi hizmet sağlayıcılarına açıklayabiliriz.
  • Bununla birlikte, doğrudan pazarlama mesajları almaktan vazgeçmediğiniz sürece, kişisel verilerinizi, pazar araştırması ve pazarlama kampanyaları konusunda bizlere yardımcı olan üçüncü kişilerle paylaşabiliriz. 
  1. Ticari Elektronik İletiler

Kabul etmiş olmanız halinde size doğrudan pazarlama yöntemleriyle (ör. Telefon, e-posta, SMS, sosyal ağlar, posta) WoodnJoy’un ürün ve kampanyaları için güncellemeler ve teklifler sunabiliriz.
Bu çerçevede ürün ve hizmetlerimizi belirlemek, isteklerinize uygun hale getirmek ve bir araya toplamak; fiyatları belirlemek ve ilginizi çekebilecek indirimler sunmamıza yardımcı olmak amacıyla tarafımıza verilmiş olan diğer kişisel verilerinizi kullanabiliriz.
E-posta, mesaj ya da diğer doğrudan pazarlama faaliyetleri kapsamında tarafınızla iletişime geçildiğinde size daima “ayrılma” seçeneği sunulur. Herhangi bir zamanda bizimle iletişime geçerek pazarlama tercihlerinizi değiştirebilirsiniz. 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun uyarınca; onayın geri alındığına ilişkin kayıtlar bu tarihten itibaren 1 yıl; ticari elektronik iletinin içeriği ve gönderiye ilişkin diğer her türlü kayıt ise gerektiğinde ilgili bakanlığa sunulmak üzere 3 yıl saklanacaktır. Süre geçtikten sonra kişisel verileriniz WoodnJoy tarafından veya talebiniz üzerine silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir.

 

  1. Üçüncü Taraf Çerezlerinin Reklam ve Yeniden Hedeflemede Kullanımı

    Websitemizi ziyaret ettiğinizde sizi hatırlayarak çevrimiçi deneyiminizi geliştirmek amacıyla “Çerezler” ve web işaretleri (beacon) gibi benzer teknolojiler vasıtasıyla kişisel verileriniz işlenmektedir.
    Oturum kimliği çerezi, tarayıcınızı kapattığınızda sona erer. Kalıcı çerez ise sabit diskinizde uzun bir süre kalır. İnternet tarayıcınızın “yardım” dosyasında verilen talimatları izleyerek veya “www.allaboutcookies.org” veya “www.youronlinechoices.eu” adresini ziyaret ederek kalıcı çerezleri kaldırabilir ve hem oturum çerezlerini hem de kalıcı çerezleri reddedebilirsiniz. Kalıcı çerezleri veya oturum çerezlerini reddederseniz, web sitesini, mobil uygulamayı kullanmaya devam edebilirsiniz fakat web sitesinin, mobil uygulamanın tüm işlevlerine erişemeyebilirsiniz veya erişiminiz sınırlı olabilir.
    Web sitelerinin mobil versiyonu-aplikasyonunun (akıllı cihaz uygulamasının) kullanıldığı hallerde üyelerin şirketimizin offline mağazaları ve bayilerinde mağazaları-reyonları ile içinde yer aldıkları yapıları-siteleri ziyaretlerine ve buralardan alışverişlerine dair her türlü kişisel olan-olmayan bilgiler de (konum verileri, incelenen ürünler ve alışveriş konusu ürün-tutar bilgileri dahil) cihazlarında ilgili fonksiyonlar açık ise bluetooth ve kablosuz ağ bağlantılarından uygun teknik yöntemler ile alınabilir, belirtilen çerçevede anılan şirketler ve kuruluşlarca yurt içinde ve/veya dışında işlenebilir, aktarılabilir. Veri işlenmesi sonucu elde edilen sonuçlar sadece WoodnJoy tarafından müşteri deneyimini iyileştirmek, kişiye özel kampanya ve ürün önerilerinin iletişiminde kullanılır. 

Üyelerin belirtilen suretler ile bilgilenmeleri ve/veya taraflarına yapılan iletişimler, bilgilendirmeler, tanıtım ve reklamlar neticesi bir ürün/hizmet satın alması söz konusu olursa anılan işlem ayrıca ve kanuni usulünce yapılacak tüketici sözleşmesine tabidir. Tüketici sözleşmesi kendi şartlarında ve tarafları arasında uygulanır. Sitemizden alışverişlerinizde, her işlem sırasında göreceğiniz sipariş ön bilgilendirme formu-mesafeli satış sözleşmesi şartları geçerli olacaktır.

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, kullanılan donanım ve yazılım, genel konum bilgisi, web sitemize ne zaman ve nasıl eriştiğiniz gibi kişisel verilerinizi kaydedebiliriz. Bu kişisel veriler, ilgilenebileceğiniz ürünleri sunmak, müşteri deneyimini geliştirmek, fiyatları belirlemek ve/veya sizleri mevcut kampanyalardan haberdar etmek amacıyla kullanılmaktadır.
Bizlerden e-posta yoluyla doğrudan pazarlama mesajı almayı tercih ettiyseniz doğrudan pazarlama materyallerine ilişkin kullanımınızı ve ilgi düzeyinizi belirlemek üzere piksel etiketleri veya linkler gibi teknolojiler de kullanabiliriz.Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, bilgisayarınızın IP adresini otomatik olarak kaydetmekteyiz.

 

  1. Kişisel Verilerinizin Korunması 

Yukarıda belirtilen hususlar, kanunlar, yaptırımlar, gizlilik politikamız ve sorumluluklarımız çerçevesinde verileriniz sizin onayınız olmadan üçüncü kişilere aktarılmamaktadır. Bununla beraber yasal yükümlülüklerimizin gerektirdiği şekliyle ve yasaların sınırladığı şekilde mahkemeler ve diğer kamu kurumları ile verileriniz paylaşılmaktadır.

 

Kişisel verileriniz WoodnJoy tarafından web siteleri ve bunların mobil uygulamalarında genel onay ve kabul gören Güvenli Soket Katmanı (SSL) kullanarak alınmakta ve izninize istinaden yine aynı güvenli ortam üzerinden paylaşılmaktadır. İzninize istinaden üçüncü kişilere veri aktarımı söz konusu olduğu durumlarda her türlü hukuki tedbir alınmaktadır. Kişisel verileri alan üçüncü kişilerin veri koruma politikalarından ve üçüncü kişinin sorumluluğunda meydana gelen ihlallerden WoodnJoy sorumlu değildir.

8. Bilgilerinize Erişme, Değiştirme ve İmha Talepleri


Hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin doğru ve güncel olması önemlidir. Bu nedenle kişisel verilerinizde bir değişiklik meydana geldiğinde lütfen bize bildiriniz. Profilinizdeki verileri web sitesinde yer alan “Hesabım” bölümünden değiştirebilirsiniz. Bununla beraber 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu ve ilgili mevzuat uyarınca kendinizle ilgili; Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenebilir, Topladığımız bilgilere ilişkin ayrıntıları talep edebilir,
Bu bilgilerin ne amaçla toplandığını ve ne şekilde kullanıldığını, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenebilir veya Eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini, güncellenmesini isteyebilir. Bilgilerin işlenmesini gerektiren sebepler ortadan kalktıysa aktarım yapılan üçüncü kişilere yapılacak bildirimleri de kapsayacak şekilde silinmesini isteyebilir
Otomatik analiz aleyhinize bir sonuç doğuruyorsa, itiraz edebilirsiniz
Kanuna aykırı olarak işleme halinde zarara uğramanız söz konusu olursa zararın giderilmesini talep edebilirsiniz.

9. Gizlilik Politikası’nda Değişiklik Yapılması

Gizlilik Politikası zaman zaman değiştirilebilir. Gizlilik Politikası güncellendiğinde web sitemizde duyurulacaktır.

  1. Site ile Site kapsamında sunulan hizmetler ve bilgilere ilişkin her tür şikâyet ve itirazlarınızı  sales@WoodnJoy.com’a ve +90 326 642 81 24 numaralı Alo WoodnJoy hattına bildirebilirsiniz. Site’de yer alan herhangi bir unsurun, İşbu Şartlar’ı ihlal ettiği kanaatinde iseniz, İşbu Şartlar’da belirtilen iletişim bilgileri üzerinden bizimle iletişime geçiniz. Herhangi bir zamanda günlük email gönderim listemizden çıkmak isterseniz, gönderdiğimiz emaillerin alt kısmında bulunan “WoodnJoy’dan e-posta almak istemiyorsanız buraya tıklayınız” linkine tıklayarak e-bülten üyeliğinden tek tıkla, kolayca çıkabilirsiniz.